Gabriela Szabo

Adecco Romania, prin intermediul proiectele sale de CSR, sustine sportul, tineretul si, nu in ultimul rand, educatia. In ceea ce priveste latura sportiva a CSR-ului nostru, cel mai amplu proiect Adecco, ce se desfasoara la nivel global, se numeste Win for Youth (#Win4Youth). Acest program, demarat in anul 2010, constituie o invitatie la miscare si se adreseaza tuturor peroanelor care aleg sa adopte un stil de viata sanatos. Prin participarea in cadrul evenimentelor Win4Youth, angajatii, candidatii si clientii nostri isi intaresc sanatatea, energia si consolideaza in acelasi timp parte din valorile fundamentale ale Grupului Adecco: spirit de echipa, pasiune si responsabilitate.

O alta parte frumoasa a acestui program consta in latura caritabila pe care o are. Mai exact, programul implica realizarea unor activitati sportive care se cuantifica in kilometri sau ore/minute. Echivalentul in bani al fiecarui kilometru parcurs sau al orelor petrecute facand sport, se materializeaza in donatii directionate catre fundatii caritabile din intreaga lume. Din anul 2010 pana in prezent, am reusit sa sa donam, peste 2mil de EUR.

Incurajam orice persoana pasionata de sport, sa se implice in programul Win4Youth, pentru ca indiferent ce tip de miscare face, va fi pentru o cauza buna. Procesul de tracking ce sta la baza acestui proiect este foarte simplu. Primul pas consta in descarcarea Aplicatiei Win4Youth pe telefonul mobil sau accesarea paginii web dedicate acestui program si inceperea activitatii de inregistrare a kilometrilor parcursi sau a minutelor petrecute practicand sportul preferat: Google Play App, App Store sau Start inregistrare direct in Website. Pasul urmator consta in a introduce pur si simplu in aplicatie, toti kilometrii parcursi alergand, inotand sau pedaland. Incepand cu anul 2018, exista si posibilitatea inregistrarii timpului petrecut pentru a face orice alte activitati sportive (youga, tenis, baschet, badminton, skateboarding, snowboarding etc.) sau pur si simplu, a timpului petrecut mergand prin parc. Alegeti-va tipul de miscare preferat si incepeti sa urmariti propriul progres! Atat de simplu este.

Persoanele interesate, pot afla mai multe informatii despre #Win4Youth si proiectele desfasurate pana in prezent, accesand website-ul dedicat #Win4Youth (www.win4youth.com) sau pagina de Facebook (https://www.facebook.com/win4youth/).