Proiectul INIMĂ=VIAȚĂ al domnului doctor Hurani Majid, medic primar cardiolog la Spitalul Municipal Aiud.

Vă salutăm cu drag și vă cerem sprijinul într-un proiect important pentru sănătatea comunității noastre. Domnul doctor Hurani Majid, medic primar cardiolog la Spitalul Municipal Aiud, Rotary Club Aiud și comunitatea locală, își propun să ofere pacienților săi un tratament modern și minim invaziv prin crearea unei secții de cardiologie intervențională sau a unui laborator de explorare funcțională cardiologică.

Deși am strâns deja o parte din banii necesari, mai avem nevoie de aproximativ 70 000 de euro pentru a achiziționa un aparat radiologic esențial pentru manevrele medicale. Această achiziție va permite medicilor noștri să efectueze intervenții într-un mod sigur și precis, asigurându-le pacienților o șansă mai mare de recuperare.

Suntem convinși că, împreună, putem face acest proiect posibil și să oferim comunității noastre cele mai bune servicii medicale. Orice ajutor, fie că este o donație sau o împărtășire a proiectului nostru, va fi foarte apreciat și ne va apropia de realizarea obiectivului nostru. Încrederea noastră în acest proiect este mare și suntem recunoscători pentru orice sprijin pe care îl puteți oferi.

Mulțumim din suflet pentru susținerea dumneavoastră!

Pentru donații s-au deschis conturile:

IBAN BT RON: RO89BTRLRONCRT0220180101

IBAN BT EUR: RO39BTRLEURCRT0220180101

IBAN BT USD: RO16BTRLUSDCRT0220180102INVICTUS ROMANIA. Militarii români răniți în teatrele de operaţii.

Donează prin transfer bancar

Invictus România

RO21 BACX 0000 0012 5778 4001

UniCredit Tiriac Bank

Dacă aveți nevoie de contract de sponsorizare sau orice alt act juridic sau justificator, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați la adresele de mail și numerele de telefon afișate pe pagina de contact INVICTUS Romania

Aflati mai multe despre noi si despre Invictus.